De eerste behandeling is altijd een lange (2 uur) behandeling, dit ter kennismaking en uitleg over de behandeling en de tijd erna. Na de eerste behandeling heb je de keuze uit small, medium of large behandelingen. Afhankelijk van de lengte van de behandeling komt hier ook een reading en coaching bij. Voor meer informatie, kijk bij Tarieven.

 

Tijdens de behandeling lig je (in je normale kleding) op de behandeltafel en plaats ik mijn handen vanaf je hoofd tot aan je voeten, aan beide kanten van je lichaam. Door mijn aanrakingen gaat de energie die je bij je draagt zijn evenwicht zoeken en herstellen. Dit kun je voelen door:

  • Koude en/of warme gewaarwordingen
  • Tintelingen
  • Zwaarte of je heel dicht voelen
  • Gevoel dat het stroomt…

 

Op deze manier kan er energie worden weggenomen, toegevoegd en/of gebalanceerd worden. De dag van de behandeling en de dag(en) erna kunnen anders verlopen dan normaal. Dat is goed, we streven immers naar verandering. Belangrijk is om veel water te drinken, dit om de veranderingen in energie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Water ontlaadt spanning en stress in je energieveld. Daarbij is rust ook heel belangrijk, de meeste mensen slapen een paar uur na een behandeling.

 

De weg na de behandeling is belangrijk. Het bewust worden van je lichaam, gevoel en emoties is een ontwikkelingsproces waardoor het contact met en de signalen die het lichaam geeft steeds duidelijker worden en je steeds meer kunnen vertellen. Healing heeft invloed op ieder facet van je leven. Zo kan het zijn dat als je voor lichamelijke klachten kwam, je werk ineens veranderd. Kwam je voor emotionele klachten, blijkt ineens de relatie met je partner te veranderen of ga je verhuizen etc, etc.. Wat indirect weer te maken had met de klacht waarvoor je kwam. Het is altijd de weg naar een mooier en fijner leven…

In deze, meestal drukke/gehaaste tijden, bied ik ook de mogelijkheid voor een korte (small) behandeling. Dit betreft een energetische behandeling zonder reading en coaching vooraf. “Gewoon” even lekker ontspannen/bijtanken en laat de energie haar werk maar doen.
Mocht je meer vragen hebben en/of een afspraak willen maken, stuur dan even een mailtje naar: claudia@vipyramide.nl of maak gebruik van het contactformulier. Je mag mij ook bellen, smsen of whatsappen: 06 – 15 60 50 10