IMG_6542Mijn naam is Claudia Lorent en ik ben een healer. Ik woon in Rutten met mijn partner, zoon en mijn huisdieren. Na diverse studies in de reguliere geneeskunde, kon en wilde ik mijn taak niet langer meer negeren en koos ik ervoor om me volledig te richten op de andere manier van helen.
Deze keuze bleek heel wat meer in te houden dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik werd bedolven onder informatie die ik “moest” lezen. Mijn verzorging en gezondheid bleken een belangrijk punt,ik kon dit werk alleen doen als ik 24 uur per dag bewust, open en bereikbaar was om te leren.
Inmiddels heb ik alweer 8 jaar mijn eigen praktijk en heb ik al mooie projecten mogen “doen/beleven”.
Zo heb ik 3 jaar lang in Spanje gewerkt in samenwerking met de reguliere geneeskunde. In het buitenland zijn ze wat dat betreft al net iets verder en meer “open-minded” dan hier in Nederland en hebben ze de geneeswijze door middel van healing hoog staan.

 

In mijn praktijk maak ik tevens gebruik van licht en kleur therapie. De behandelingen zijn voor jong en oud.
Ook zwangere vrouwen met hun ongeboren kindje zijn van harte welkom. Ik werk alleen op afspraak zodat ik voldoende tijd en aandacht voor je heb. Ik ben niet altijd aanwezig in de VIPyramide dus voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak kun je het beste even een mailtje sturen naar: claudia@vipyramide.nl of maak gebruik van het contactformulier.
Je mag mij ook bellen, smsen of whatsappen: 06 – 15 60 50 10